www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
29.05.2019 № Р- 102 "Про забезпечення своєчасної і якісної підготовки списків виборців та іменних запрошень виборцям для підготовки та проведення 21 липня 2019 року позачергових виборів народних депутатів України"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

29.05.2019 смт Царичанка № Р-102/0/385-19

Про забезпечення своєчасної
і якісної підготовки списків виборців
та іменних запрошень виборцям
для підготовки та проведення
21 липня 2019 року позачергових
виборів народних депутатів України


На виконання ст.ст. 19 - 22, 27, 28 Закону України “Про Державний реєстр виборців”, керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації” та з метою забезпечення своєчасної і якісної підготовки списків виборців та іменних запрошень виборцям для належного проведення 21 липня 2019 року позачергових виборів народних депутатів України:

1.Затвердити графік роботи працівників відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації у вихідні дні, що додається.

2.Відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації забезпечити:

систематичне інформування населення щодо необхідності та порядку уточнення відомостей про себе у базі персональних даних Державного реєстру виборців;

своєчасний та об’єктивний розгляд заяв і звернень громадян щодо змін їх персональних даних у базі даних Реєстру;
формування і передачу до дільничних виборчих комісій звичайних виборчих дільниць попередніх та уточнених списків виборців, іменних запрошень виборцям у терміни, визначені Центральною виборчою комісією;
методичний та практичний супровід діяльності дільничних виборчих комісій щодо забезпечення уточнення списків виборців на виборчих дільницях;

формування та передачу за призначенням визначеної законодавством звітності про хід проведення виборчої кампанії та результати виборів у порядку і терміни встановлені Центральною виборчою комісією.

3.Відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації, у відповідності з вимогами чинного законодавства, забезпечити надання працівникам відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації днів відпочинку замість відпрацьованих у вихідні дні.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації, контроль на виконуючу обов’язки керівника апарату Канто О.М.




Голова райдержадміністрації Р.В.БУЛЕНОК

Р-102.doc

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор