www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
08.02.2019 № Р-27 "Про підготовку до безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу на території району у 2019 році"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

08.02.2019 смт Царичанка № Р-27/0/385-19

Про підготовку до безаварійного
пропуску весняної повені, паводку
та льодоходу на території району
у 2019 році

Керуючись Кодексом Цивільного захисту України, з метою підготовки до дій в період пропуску весняної повені, паводку та льодоходу у 2019 році:

1. Затвердити склад районної комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу на території району у 2019 році (додається).

2. Розробити і затвердити на районній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій план основних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та паводків у 2019 році, що додається.

3.Рекомендувати селищному, сільським головам:

1) до 15 лютого 2019 року утворити комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу при селищній і сільських радах;

2) уточнити та взяти на облік житло населення, приміщення та інші об’єкти, які можуть бути затоплені, підтоплені паводковими водами; при необхідності спланувати відселення;

3) забезпечити проведення обліку та ремонту плавзасобів;

4) до 15 лютого 2019 року розробити та надати районній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій заходи з підготовки до весняного паводка, пропуску льодоходу та повені у 2019 році;

5) у період весняного паводку організувати цілодобове чергування членів комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу ;

6) про проходження паводку постійно інформувати району комісію телефонами:
3 29 00 – Головков А.М., голова комісії;
3 13 95 – Моргун Ю.О., заступник голови комісії;

4.Рекомендувати районному відділенню поліції Новомосковського відділу поліції ГУ Національної поліції України у Дніпропетровській області:

1) забезпечити громадський порядок, охорону майна громадян при можливому тимчасовому відселенню із зон підтоплення;

2) посилити контроль на р. Оріль з метою забезпечення нещасних випадків під час повені.

5. Рекомендувати начальникові станційно-лінійної дільниці №3 ДФ ПАТ “Укртелеком” забезпечити безпосередній зв'язок з населеними пунктами, які попадають в зону підтоплення.

6. Рекомендувати Царичанському РЕМ забезпечити безперебійне постачання електроенергії населеним пунктам, яким можуть загрожувати паводкові води.

7. Покласти персональну відповідальність за відселення населення на випадок затоплення водами на селищного та сільських голів.

8. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 31.01.2018 № Р-41/0/385-18 “Про заходи по забезпеченню безаварійного пропуску весняного паводка на території району у 2018 році”.

9. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації Р.В. БУЛЕНОК
Склад комісії.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор