www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
07.10.2019 № Р-185 "Про початок опалювального періоду"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

07.10.2019 смт Царичанка № Р-185/0/385-19

Про початок
опалювального періоду

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, п.2 ст.20 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, з метою дотримання температурного режиму у приміщеннях закладів:

1. Розпочати опалювальний період у закладах соціальної сфери району при встановленні середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб нижче +8 С.

2. Рекомендувати виконавчим органам селищної та сільських рад за необхідності прийняти рішення про початок опалювального періоду на відповідних територіях.

3. Рекомендувати Царичанській дільниці Новомосковського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» тримати на постійному контролі питання безаварійного експлуатування систем газопостачання.

4. Рекомендувати комунальному підприємству “Факел” забезпечити оплату за природний газ.

5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та архітектури райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.



Виконуюча обов’язки
голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор