Царичанський район
www.tsarich-rn.dp.gov.ua




ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

10.04.2019 смт Царичанка № Р-75/0/385-19

Про забезпечення своєчасної
і якісної підготовки списків
виборців та іменних запрошень
виборцям для підготовки та
проведення 21 квітня 2019 року
повторного голосування
з виборів Президента України


На виконання ст.ст. 19 - 22, 27, 28 Закону України “Про Державний реєстр виборців”, ст. 362 Закону України “Про вибори Президента України”, листа Центральної виборчої комісії від 02.04.2019 № 21-28-2983, керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації” та з метою забезпечення своєчасної і якісної підготовки списків виборців та іменних запрошень виборцям для належного проведення 21 квітня 2019 року повторного голосування з виборів Президента України.

1.Затвердити графік роботи працівників відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації у вихідні дні, що додається.

2.Відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації забезпечити:

1) систематичне інформування населення щодо необхідності та порядку уточнення відомостей про себе у базі персональних даних Державного реєстру виборців;

2) своєчасний та об’єктивний розгляд заяв і звернень громадян щодо змін їх персональних даних у базі даних Реєстру;
3) формування і передачу до дільничних виборчих комісій звичайних виборчих дільниць списків виборців та іменних запрошень виборцям у терміни, визначені Центральною виборчою комісією;
4) методичний та практичний супровід діяльності дільничних виборчих комісій щодо забезпечення уточнення списків виборців на виборчих дільницях;

5)формування та передачу за призначенням визначеної законодавством звітності про хід проведення виборчої кампанії та результати виборів у порядку і терміни встановлені Центральною виборчою комісією.

3. Відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації, у відповідності з вимогами чинного законодавства, забезпечити надання працівникам відділу ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації днів відпочинку замість відпрацьованих у вихідні дні.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ ведення Державного реєстру виборців райдержадміністрації, контроль - на керівника апарату Бакуліну О.Д.



Голова райдержадміністрації Р.В.БУЛЕНОК