www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
24.04.2019 № Р-86 "Про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за І квартал 2019 року"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

24.04.2019 смт Царичанка № Р-86/0/385-19

Про підсумки виконання
Програми соціально-економічного
та культурного розвитку району
за І квартал 2019 року


Керуючись рішенням двадцять сьомої сесії районної ради VIІ скликання від 19 грудня 2018 року № 378-27/VІІ "Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку району на 2019 рік", з метою організації виконання завдань, спрямованих на подолання негативних явищ в усіх галузях і сферах діяльності, концентрації зусиль і ресурсів на розв’язанні найгостріших територіальних проблем району:

1. Звіт головного спеціаліста сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Максименко Г.Л. щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за І квартал 2019 року взяти до відома і направити, в установленому чинним законодавством порядку, на розгляд сесії районної ради.

2. Сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації тримати на постійному контролі виконання показників соціально-економічного розвитку району і недопущення погіршення рейтингового місця району; з метою покращення інвестиційної привабливості району здійснювати аналіз негативних тенденцій, що стримують інфраструктурний розвиток.

3. Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації забезпечити ефективну діяльність комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат і робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

4. Відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та архітектури райдержадміністрації:

1) проводити моніторинг упровадження енергоефективних заходів в усіх галузях і сферах діяльності та раціонального використання енергетичних ресурсів та здійснювати популяризацію енергозберігаючих технологій через газету “Приорільська правда” та на веб-сайті Царичанського району;

2) тримати на контролі хід ремонту доріг комунальної власності та доріг загального користування;

5. Відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації тримати на контролі питання щодо вчасного завершення всього комплексу весняно-польових робіт сільськогосподарськими підприємствами району, нарощування обсягів сільськогосподарського виробництва та підвищення урожайності посівних площ зернових культур з використанням усіх агротехнічних норм.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 25.04.2018 № Р - 143/0/385-18 “Про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за І квартал 2018 року”;


7. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації Р.В. БУЛЕНОК

ЗВІТ за  І квартал 2019 рік.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор