www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район >> Новини
Відбулося чергове засідання Координаційної ради
Версія для друку Написати листа
На засіданні Координаційної ради

В кінці травня поточного року, за участю голови райдержадміністрації Турського С.М., під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Бакуліної О.Д., відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики та національно-патріотичного виховання при Царичанській райдержадміністрації.



Про результати проведення у 2017 році І (районного) етапу та забезпечення проведення організаційних заходів щодо участі команди району в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») доповідав Мартинець О.Є., методист КЗ «Районний методичний кабінет» Царичанської районної ради, який поінформував присутніх про те, що здобули перемогу в І етапі вищезазначеного конкурсу команди Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Ляшківської ЗОШ І-ІІІ ст. Вирішено, що участь в ІІ (обласному) етапі змагань буде брати команда Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст. так як минулого року команда Ляшківської ЗОШ І-ІІІ ст. вже брала участь в таких змаганнях. Також визначено ряд питань для вирішення щодо організації поїздки команди від району з 14 червня по 19 червня поточного року в місто Новомосковськ. Водночас Мартинець О.Є. подякував всім учасникам та відповідальним за проведення на належному рівні районного етапу змагань.



Голова райдержадміністрації Турський С.М. наголосив на невідкладному проведенні заходів щодо підготовки команди-учасниці до вищезазначених змагань, а саме: забезпечення відповідним одягом, питною водою, харчами, автобусом тощо.
Голова Координаційної ради Бакуліна О.Д. повідомила присутнім, що фінансова підтримка з районних програм вже прораховувалась, але для організації поїздки необхідна і спонсорська допомога. Відповідальними працівниками підготовлені листи до підприємств району щодо сприяння участі команди в обласних змаганнях військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Після засідання Координаційної ради, Оргкомітет, із уточненими завданнями, також звернеться до приватних підприємців з проханням надати посильну допомогу в організації поїздки команди від району до м. Новомосковськ, де змагання будуть проводитись протягом п’яти днів.
Сергієнко В.Г., директор Царичанського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, доповіла про організацію національно-патріотичного виховання під час проведення оздоровлення та відпочинку в пришкільних таборах у 2017 році. Вона повідомила, що в районі, згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, розроблений чіткий план щодо національно-патріотичного виховання, громадянського виховання як основоположного, що відповідає навчальним викликам сучасності, та проведено методичне навчання для директорів пришкільних таборів.



Про реалізацію заходів у районі до Дня молоді доповідала Канто О.М., начальник відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації. Згідно з Указом Президента України від 22 червня 1994 року №323/94 «Про День молоді» у цьому році День молоді припадає на 25 червня. У районі 24, 25 червня будуть проведені випускні вечори і тому, за спільним погодженням райдержадміністрації та Царичанської селищної ОТГ, День молоді буде відзначатись 01 липня поточного року на стадіоні «Діброва». У Програмі свята попередньо заплановано: офіційне відкриття о 19.00, привітання керівництва району, Царичанської ОТГ, гостей свята, вручення нагород та подарунків, святкова концертна програма, дискотека для молоді.



Для належної організації заходів з нагоди Дня молоді будуть проведені засідання Оргкомітету та традиційно буде рекомендовано відповідним структурам забезпечити стабільну внутрішньополітичну ситуацію та не допустити можливі спроби спровокувати громадян на дії, що можуть порушити громадський спокій; організувати злагоджену роботу з надання медичної допомоги населенню у місцях масового перебування людей та санітарно-епідеміологічний нагляд; забезпечити охорону громадського порядку, безпеку дорожнього руху, а також здійснення протипожежних заходів.
Канто О.М. звернулася до присутніх членів Координаційної ради з проханням надати до Оргкомітету конкретні та дієві пропозиції щодо відзначення Дня молоді у районі.
Турський С.М. запевнив присутніх у всебічному сприянні реалізації громадських, зокрема молодіжних, ініціатив під час підготовки та відзначення Дня молоді.
Підсумовуючи засідання, голова Координаційної ради, Бакуліна О.Д., відзначила, що обговорення питань, винесених на порядок денний, пройшло на належному рівні та результативно. По завершенню засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики та національно-патріотичного виховання при Царичанській райдержадміністрації було складено відповідний протокол-доручення щодо вирішення зазначених питань.



Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор