www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
31.01.2018 № Р-44 "Про погодження проекту змін до районної Комплексної програми соціального захисту населення Царичанського району на 2015-2019 роки"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


31.01.2018 смт Царичанка № Р-44/0/385-18


Про погодження проекту змін
до районної Комплексної програми
соціального захисту населення
Царичанського району на 2015-2019 роки

Керуючись Законом України "Про місцеві державні адміністрації", з метою комплексної реалізації на рівні району завдань і заходів, спрямованих на розв’язання найважливіших проблем розвитку галузі соціального захисту, покращення якості життя вразливих груп населення, забезпечення державних гарантій та впровадження нових механізмів з посиленням адресності надання послуг, підтримки ветеранів війни, осіб з обмеженими фізичними можливостями, надання допомоги окремим категоріям громадян, які найбільше цього потребують:

1. Погодити проект змін до районної Комплексної програми соціального захисту населення Царичанського району на 2015-2019 роки (із змінами), далі – Програма, затвердженої рішенням сесії районної ради від 24.12.2014 №391-36/VІ, що додається.

2. Направити в установленому порядку проект змін на розгляд чергової сесії районної ради.

3. Доручити начальникові управління соціального захисту населення райдержадміністрації Омелян Г.А. виступити на пленарному засіданні районної ради з доповіддю із зазначеного питання.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на управління соціального захисту населення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


В.о. голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА

Додаток до
розпорядження голови
райдержадміністрації
31.01.2018 № Р-44/0/385-18


ПРОЕКТ ЗМІН
до районної Комплексної програми соціального
захисту населення Царичанського району на 2015-2019 роки


Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування", з метою комплексної реалізації на рівні району завдань і заходів, спрямованих на розв’язання найважливіших проблем розвитку галузі соціального захисту, покращення якості життя вразливих груп населення, забезпечення державних гарантій та впровадження нових механізмів з посиленням адресності надання послуг, підтримки ветеранів війни, осіб з обмеженими фізичними можливостями, надання допомоги окремим категоріям громадян, які найбільше цього потребують внести зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Царичанського району на 2015-2019 роки, затвердженої рішенням районної ради від 24.12.2015 №34-3/VІІ (із змінами та доповненнями), далі – Програма, а саме:

п.5 переліку завдань і заходів Комплексної програми соціального захисту населення Царичанського району на 2015-2019 роки викласти у новій редакції згідно з додатком.


Заступник начальника управління
соціального захисту населення
райдержадміністрації Н.М.ПРОДАН
Додаток.doc

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор