www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район >> Новини
У загальноосвітніх закладах нашого району пролунав Останній дзвоник
Версія для друку Написати листа
Сьогодні 26 травня 2017 року у загальноосвітніх закладах нашого району пролунав Останній дзвоник. З цією подією учнів вітали керівництво району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та депутати районної ради.


Представники влади привітали учнів з цим чудовим святом, побажали всім віри у власні сили, досягнення поставлених цілей, подальших успіхів та нових перемог. Під час урочистостей було, нагороджено грамотами райдержадміністрації кращих з кращих педагогів Приорільського краю.



Зокрема цього святкового дня в Царичанській ЗОШ І-ІІІ ступенів почесними гостями свята були голова Царичанської райдержадміністрації Сергій Турський, голова Царичанської районної ради Світлана Горбачова, помічник депутата Дніпропетровської обласної адміністрації Г.А.Мухтарова Людмила Костенко та Царичанський селищний голова Геннадій Сумський. Керівники району щиро та сердечно привітали учнів, вчителів та батьків зі святом й нагородили грамотами кращих педагогів школи.






До привітань долучилися й Людмила Костенко, яка вручила директору школи сертифікат на сантехніку для пришкільного інтернату, а Геннадій Сумський вручив сертифікат на придбання посуду.



Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор