www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
27.09.2017 № Р-379 "Про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 26.04.2017 № 172/0/385-17 “Про підсумки роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери району в осінньо-зимовий період 2016-2017 року та заходи щодо належної підготовки до осінньо-зимового періоду 2017–2018 рокуˮ
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

27.09.2017 смт Царичанка № Р-379/0/385-17


Про стан виконання розпорядження
голови райдержадміністрації
від 26.04.2017 № 172/0/385-17
“Про підсумки роботи житлово-комунального
господарства та об’єктів соціально-культурної
сфери району в осінньо-зимовий
період 2016-2017 року та заходи
щодо належної підготовки
до осінньо-зимового періоду
2017–2018 рокуˮ


Аналіз стану підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року свідчить про те, що, не дивлячись на недостатнє фінансування, комплекс робіт, спрямований на забезпечення належних умов життєдіяльності району під час проходження опалювального сезону, реалізовано планомірно. КП “Факелˮ проведено ремонтні роботи на суму 80,1 тис.грн, КП “Царичанське ВО ЖКГˮ проведено ремонти з частковою заміною водопровідних та каналізаційних мереж. КЗ “Царичанський районний центр первинної медико-санітарної допомогиˮ, відділом освіти, селищною та сільськими радами проведена певна робота з підготовки закладів освіти та охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період.
З метою своєчасного та якісного початку опалювального сезону і забезпечення належних умов життєдіяльності населення району в зимових умовах 2017-2018 року, керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та архітектури райдержадміністрації Корсуна О.О. про підсумки роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери району в осінньо-зимовий період 2016-2017 року та заходи щодо належної їх підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 року взяти до відома.

2. Районному штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року:

1) активізувати роботу зі здійснення контролю за станом підготовки до осінньо-зимового періоду, звернувши особливу увагу на:
своєчасне укладання договорiв на постачання природного газу, електричної та теплової енергiї;
забезпечення своєчасного та у повному обсязі проведення установами та організаціями, що фінансуються з місцевих бюджетів, розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги згідно з укладеними договорами;

2) проводити оперативні наради з керівниками установ та організацій району з метою забезпечення виконання намічених заходів та дотриманням встановлених строків з повним їх завершенням до 15.10.2017.

3. Рекомендувати виконкомам селищної та сільських рад, комунальному підприємству “Царичанське ВО ЖКГ”, Царичанській дільниці Новомосковського відділення ПАТ “Дніпропетровськгаз”, комунальному підприємству “Факел”, філії “Царичанський райавтодор”, комунальному закладу “Царичанський районний центр первинної медико-санітарної допомогиˮ, зобов’язати відділ освіти райдержадміністрації забезпечити виконання намічених заходів з підготовки до опалювального періоду, заходів з енергозбереження та зменшення споживання енергетичних ресурсів.

4. Рекомендувати виконкомам селищної та сільських рад здійснювати постійний контроль за споживанням енергоносіїв у підпорядкованій інфраструктурі.

5. З метою стабільного та якісного забезпечення споживачів району послугами тепло-, водопостачання та водовідведення, рекомендувати керівникам комунальних підприємств:

1) вжити термінових заходів з підвищення ефективності планування економічної, фінансової діяльності та прийняття управлінських рішень щодо використання матеріальних і фінансових ресурсів;

2) на виконання Закону України “Про енергозбереженняˮ та вимог Указу Президента України від 28 лютого 2008 року № 174/2008 “Про невідкладні заходи щодо забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсівˮ розробити першочергові заходи з модернізації та технічного переоснащення підприємств з урахуванням сучасних технологій і забезпечити економію на всіх етапах виробничого процесу;

3) відпрацювати механізм підвищення виробництва, доходності фінансово-господарської діяльності, зменшення втрат і витрат на розподільчих мережах та недопущення наявності боргових зобов’язань.

6. Фінансовому управлінню райдержадміністрації:

1) продовжити роботу щодо аналізу можливостей скорочення видатків на оплату енергоносіїв у бюджетних установах району;

2) взяти під особистий контроль закладення коштів на утримання об’єктів соціально-культурної сфери при формування та уточненні місцевих бюджетів сільських рад.

7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій району:

1) встановити персональний контроль за ходом робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 року;

2) провести роз’яснювальну роботу у своїх трудових колективах щодо повноцінних і своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги.

8. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 28.09.2016 № Р-380/0/385-16 “Про стан виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 27.04.2016 № Р-178/0/385-16 “Про підсумки роботи житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери району в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та заходи щодо належної їх підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років”.

9. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та архітектури райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор