www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
Від 30.03.2017 № Р-122 "Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в Царичанській районній державній адміністрації"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

30.03.2017 смт Царичанка № Р-122/0/385-17

Про затвердження Переліку
відомостей, що становлять
службову інформацію
в Царичанській районній
державній адміністрації

Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про доступ до публічної інформації”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 736 “Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію”, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02 березня 2017 року № Р-121/0/317 “Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в Дніпропетровській обласній державній адміністрації”:

1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію в Царичанській районній державній адміністрації (додається).

2. Керівникам структурних підрозділів під особисту відповідальність забезпечити правильність ведення обліку, зберігання та використання документів, які містять службову інформацію.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 16 серпня 2016 року № Р-319/0/385-16 “Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в Царичанській районній державній адміністрації, при наявності яких документам присвоюється гриф “Для службового користування”.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, контроль – на керівника апарату райдержадміністрації Бакуліну О.Д..

Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови
райдержадміністрації

30.03.2017 № Р-122/0/385-17

ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію
в Царичанській районній державній адміністрації

І. З питань запобігання та протидії корупції

1.1. Інформація щодо:
1.1.1. Запитів до структурних і територіальних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України, прокуратури, Служби безпеки України, Військової служби правопорядку Збройних Сил України, Державної фіскальної служби України і відповідей від них щодо наявності відомостей, які стосуються державних службовців райдержадміністрації.
1.1.2. Корупційних правопорушень, відомості про які отримані із структурних та територіальних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України, Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Військової служби правопорядку Збройних Сил України, Державної фіскальної служби України.
1.1.3. Запитів до структурних і територіальних підрозділів Адміністрації Державної прикордонної служби України та відповідей від них про перетин державного кордону державними службовцями райдержадміністрації.
1.1.4. Службових записок голові райдержадміністрації, в яких викладені факти, що можуть свідчити про вчинення корупційних правопорушень державними службовцями райдержадміністрації та стосуватися особистого життя державних службовців.
1.1.5. Повідомлення та запити Національного агентства з питань запобігання корупції що стосуються особистого життя державних службовців.
ІІ. З питань забезпечення законності та правопорядку

2.1. Інформація щодо:
2.1.1. Розслідування резонансних кримінальних правопорушень.
2.1.2. Заходів, спрямованих на забезпечення охорони та безпеки об’єктів можливих терористичних посягань, поглиблення взаємодії зі спеціальними службами з питань боротьби з тероризмом, для попередження та припинення можливих терористичних проявів, своєчасного реагування на загрозу вчинення терористичного акту.
2.1.3. Участі у заходах з антитерористичної діяльності.
2.1.4. Функціонування на території району пунктів перевірки автотранспорту, пасажирів та інших осіб на автомобільних шляхах (блокпостів).
2.1.5. Відомостей СБ України, МВС України, Національної поліції України, прокуратури та інших правоохоронних органів, що надійшли до райдержадміністрації з грифом “Для службового користування”, та інформаційні листи, створені структурними підрозділами райдержадміністрації, що надаються у відповідь на звернення зазначених органів, у разі, якщо інформація відповідає критеріям віднесення її до службової.
ІІІ. З питань мобілізаційної роботи

3.1. Інформація щодо:
3.1.1. Питань мобілізаційної підготовки, які визначені наказом Міністерства економіки України від 18 травня 2007 року № 140 “Про затвердження Переліку відомостей з питань мобілізаційної підготовки національної економіки, які містять службову інформацію”, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12 липня 2007 року за № 807/14074 (зі змінами), крім відомостей, які становлять державну таємницю.
3.1.2. Організації та виконання завдань мобілізаційної підготовки під час листування з центральними та місцевими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями, крім відомостей, що становлять державну таємницю.
3.1.3. Схем організації зв’язку з неповним переліком позивних та діючих частот.
3.1.4. Табелів термінових та строкових донесень, які не підпадають під дію Зводу відомостей, що становлять державну таємницю (далі – ЗВДТ).
3.1.5. Відомостей про пункти управління, які не підпадають під дію ЗВДТ.
3.1.6. Змісту документів мобілізаційного плану райдержадміністрації, крім документів, відомості в яких становлять державну таємницю.
3.1.7. Заходів мобілізаційної підготовки райдержадміністрації, крім відомостей, що становлять державну таємницю.
3.1.8. Відомостей щодо методичного та інформаційного забезпечення мобілізаційної підготовки, організації військового обліку військовозобов’язаних і призовників, бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час і розроблення мобілізаційних планів.
3.1.9. Витягів з переліків посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час.
3.1.10. Відомостей про кількість військовозобов’язаних в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації.
ІV. З питань оборонної роботи

4.1. Інформація щодо:
4.1.1. Організації та виконання завдань територіальної оборони під час листування з центральними та місцевими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями, крім відомостей, що становлять державну таємницю.
4.1.2. Організації виконання завдань територіальної оборони.
4.1.3. Схем організації зв’язку з неповним переліком позивних та діючих частот.
4.1.4. Табелів термінових та строкових донесень, які не підпадають під дію Зводу відомостей, що становлять державну таємницю (далі – ЗВДТ).
4.1.5. Відомостей про пункти управління, які не підпадають під дію ЗВДТ.
4.1.6. Відомостей щодо методичного та інформаційного забезпечення планування та організації територіальної оборони.
V. З питань військово-транспортного обов’язку

5.1. Інформація щодо:
5.1.1. Лімітів безоплатного залучення, вилучення та примусового відчуження транспортних засобів і техніки підприємствам, установам і організаціям району для задоволення потреб військових формувань на період мобілізації та у воєнний час.
5.1.2. Норм за галузями національної економіки безоплатного залучення, вилучення та примусового відчуження транспортних засобів і техніки для задоволення потреб військових формувань на період мобілізації та у воєнний час.
5.1.3. Переліку підприємств, установ і організацій, які у зв’язку з їх високою суспільною потребою звільняються від передачі транспортних засобів і техніки військовим формуванням на період мобілізації та у воєнний час.

VІ. З питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення

6.1. Інформація щодо:
6.1.1. Організації реагування та дій у разі виникнення аварій на об’єктах, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.
6.1.2. Зведених відомостей про кількість та результати проведених навчань і тренувань з цивільного захисту, які не підпадають під дію ЗВДТ.
6.1.3. Виписок з таблиці позивних посадових осіб.
6.1.4. Виписок з радіоданих.
6.1.5. Заходів цивільного захисту району, територіальних громад, підприємств, установ, організацій на особливий період, які не підпадають під дію ЗВДТ.
6.1.6. Відомостей про антитерористичні заходи на об’єктах поводження з радіоактивними відходами, які не підпадають під дію ЗВДТ.
6.1.7. Організації системи оповіщення цивільного захисту, побудови системи зв’язку, крім відомостей, що становлять державну таємницю.
6.1.8. Організації заходів цивільного захисту в райдержадміністрації, крім відомостей, що становлять державну таємницю.
6.1.9. Характеристик хімічно небезпечних об’єктів, які віднесені до І – ІІІ ступенів хімічної небезпеки.
6.1.10. Переліку суб’єктів господарювання, віднесених до відповідних категорій з цивільного захисту.
6.1.11. Відомості щодо показників з кількості, загальної площі та місткості захисних споруд цивільного захисту на підприємствах (установах) району.
6.1.12. Зведених відомостей наявності і дислокації об’єктів, що належать до категорій з цивільної оборони.
6.1.13. Часу та маршруту транспортування радіоактивних відходів.
6.2. Розпорядження голови облдержадміністрації, керівника територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Дніпропетровської області стосовно евакуації населення, матеріальних та культурних цінностей у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.

VІІ. З питань будівництва і архітектури

7.1. Інформація щодо:
7.1.1.Топографічні карти (плани) та інші картографічні матеріали, незалежно від форми та виду носія інформації, масштабів 1:25 000 і більше, створені в Державній геодезичній референційній системі координат УСК-2000 та системі координат СК-42.
.
VІІІ. З питань транспорту та зв’язку

8.1. Інформація щодо:
8.1.1. Відомостей про дії чергових змін та посадових осіб райдержадміністрації, підприємств зв’язку за встановленими нормами та схемами передачі сигналів оповіщення, особливо важливих телеграм з мобілізаційних питань, які не становлять державної таємниці.
8.1.2. Зведених відомостей про мобілізаційне розгортання відомчих формувань видів транспорту та галузі зв’язку.
8.1.3. Відомостей про абонентів місцевих телефонних мереж, які містяться у списках, що визначаються райдержадміністрацією.
8.1.4. Відомостей за окремими показниками про організацію спеціального зв’язку.
ІX. З питань охорони здоров’я

9.1. Інформація щодо:
9.1.1. Персоналізованих відомостей зі стану здоров’я громадян (захворюваність, інвалідність, смертність та фізичний розвиток).
9.1.2. Реєстру осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інші реєстри осіб, хворих на різні захворювання.
9.1.3. Даних генетичних та інших досліджень, які є критеріями ідентифікації особи.
9.1.4. Відомостей за сукупністю всіх показників про з виконання завдань, направлених на стабілізацію епідситуації (документи, доручення, протоколи, доповідні та інші матеріали).
9.1.5. Відомості щодо показників із праці і кадрів, джерел забезпечення кадрами органів охорони здоров’я, підприємств, установ, організацій галузі охорони здоров’я в особливий період.
9.1.9. Відомості про надання медичних послуг в галузі охорони здоров’я органів охорони здоров’я, підприємств, установ, організацій в особливий період.
9.1.10. Відомості щодо номенклатури, обсягів (норм), місць зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву органів охорони здоров’я, підприємств, установ, організацій галузі охорони здоров’я.
X. З питань щодо зовнішніх зносин та міжнародного співробітництва

10.1. Інформація щодо:
10.1.1. Актів експертизи матеріальних носіїв інформації, які планується передати іноземцям під час візитів іноземних делегацій (додаток 15 до Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію.
10.1.2. Документів, пов’язаних з офіційними візитами до Царичанського району перших осіб України та іноземних держав:
програм перебування та протоколів окремих заходів;
списків об’єктів відвідування та учасників заходів;
схем руху та розміщення учасників заходу на об’єктах відвідування.
10.1.3. Організаційних та технічних заходів з охорони інформації з обмеженим доступом під час міжнародного співробітництва.

ХІ. З кадрових питань:

10.1. Матеріали службових розслідувань стосовно державних службовців.
10.2. Матеріали та протоколи засідань конкурсної комісії.
10.3. Матеріали та протоколи засідань атестаційної комісії, щорічної оцінки виконання посадовими особами покладених на них обов’язків і завдань.
10.4. Штатний розпис та перелік змін до нього.
ХІІ. З питань життєзабезпечення

12.1. Інформація щодо:
12.1.1. Відомостей про фактичні об’єми запасів, місця розташування поверхневих або підземних резервних джерел водозабезпечення за сукупністю всіх показників у цілому щодо району.
12.1.2. Зведеного переліку підприємств та організацій із зазначенням місця їх дислокації стосовно району.
12.1.3. Розкриття координат місць приєднань до комунальних водоводів об’єктів промисловості.
12.1.4. Координат об’єктів джерел комунального водозабезпечення в місцях водозабору.
12.1.5 Запасів знезаражуючих речовин для очищення питної води.
12.1.7. Організаційних заходів та технічних засобів охорони об’єктів комунального водозабезпечення.
12.1.8. Комунально-побутових послуг, що надаються Збройним силам України, іншим військовим формуванням окремим підприємством, організацією сфери житлово-комунального господарства.
12.1.9. Витягів з переліку телефонних та телеграфних постійно діючих каналів.
12.1.10. Стану формування страхового фонду документації місцевих органів виконавчої влади з розкриттям переліків і складу документації на:
об’єкти і споруди системи життєзабезпечення;
об’єкти і споруди транспортних зв’язків;
об’єкти, споруди і вироби господарського значення;
об’єкти будівництва та історико-культурні пам’ятники.
ХІІІ. З питань агропромислового комплексу

14.1. Інформація щодо ветеринарного майна в особливий період.



Керівник апарату
райдержадміністрації О.Д. БАКУЛІНА

Начальник відділу
діловодства райдержадміністрації А.О.ШИШАЦЬКА

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор