www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 19 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
14.08.2019 № Р-154 "Про затвердження пропозицій стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа з метою придбання житла"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

14.08.2019 смт Царичанка № Р-154/0/385-19

Про затвердження пропозицій
стосовно потреби спрямування
субвенції з державного бюджету
місцевому бюджету на виплату
грошової компенсації за належні
для отримання житлові приміщення
для дітей-сиріт, дітей, позбавлених
батьківського піклування, осіб з їх
числа з метою придбання житла

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 616 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877”, розглянувши протокол засідання комісії з питання формування пропозиції стосовно потреби щодо спрямування субвенції за напрямами проектних, будівельно-ремонтних робіт, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 14.08.2019 року № 1:

1. Затвердити пропозиції стосовно потреби спрямування субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа з метою придбання житла, що додаються.

2. Управлінню соціального захисту населення Царичанської райдержадміністрації направити копію цього розпорядження до розпорядника субвенції за місцевими бюджетами – департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на управління соціального захисту населення райдержадміністрації, контроль – на керівника апарату райдержадміністрації Бакуліну О.Д.

Голова райдержадміністрації Р.В.БУЛЕНОК
Р-154 Додаток.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор