Царичанський район
www.tsarich-rn.dp.gov.ua




ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

04.12.2019 смт Царичанка № Р-234/0/385-19

Про затвердження плану
діяльності з підготовки
проектів регуляторних
актів Царичанської районної
державної адміністрації
на 2020 рік
Керуючись законами України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Царичанської райдержадміністрації на 2020 рік (додається).

2. Сектору економічного розвитку райдержадміністрації забезпечити оприлюднення затвердженого плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Царичанської райдержадміністрації на 2020 рік у спосіб, передбачений статтями 7,13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” не пізніше як у десятиденний термін після їх затвердження.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 20 грудня 2018 року № Р-499/0/385-18 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Царичанської райдержадміністрації на 2019 рік”.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Виконуюча обов’язки
голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА
план діяльності на 2020рік.doc