www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район >> Новини
Вітання голови райдержадміністрації Сергія Турського з Міжнародним днем захисту дітей
Версія для друку Написати листа
Дорогі юні друзі!

Сьогодні, у перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре та радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше натхнення. Саме тому, святий обов’язок родини, школи, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості подбати про здоров’я, всебічний розвиток інтересів та здібностей наших дітей, забезпечити дотримання їхніх прав та належний рівень виховання.

Цього року традиційно в районі забезпечується належна організація літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків усіх категорій.

Дорогі діти! Набирайтесь нових вражень і фізичних сил аби у вересні повернутись до навчальних закладів зміцнілими, усміхненими та щасливими.

Закликаю усіх, сьогодні й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України.


Любі діти!

Ви наша опора, надія та впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а в маленьких дитячих серцях завжди буде любов та ласка.

Шановні приорільці!

День захисту дітей водночас свято і тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них та допомагає твердо стати на ноги. Тож я хочу побажати всім нам мирного неба над головою, сімейного затишкута успіху у всіх починаннях.

З повагою

Голова райдержадміністрації С.М.Турський
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор