Царичанський район
www.tsarich-rn.dp.gov.ua




ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

12.12.2019 смт Царичанка № Р-241/0/385-19

Про припинення дії договору
оренди землі, укладеного з
ТОВ “Агрофірма Світанок”
за згодою сторін

Керуючись статтями 6, 21, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтею 31 Закону України « Про оренду землі», Земельним кодексом України, статтями 651, 654 Цивільного кодексу України та враховуючи лист ТОВ “Агрофірма Світанок”:

1.Припинити, за згодою сторін, дію договору оренди землі, укладеного з ТОВ “Агрофірма Світанок” від 22 жовтня 2018 року на земельну ділянку площею 4,2794 га (кадастровий номер №1225684000:01:002:0384), яка розташована на території Новопідкрязької сільської ради Царичанського району за межами населених пунктів та передана в користування для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Укласти додаткову угоду про розірвання договору оренди землі за згодою сторін та доручити орендарю зареєструвати припинення права оренди згідно з чинним законодавством України.

3. Дія договору оренди землі припиняється з моменту державної реєстрації додаткової угоди про розірвання договору оренди землі за згодою сторін.

4. Сектору правового забезпечення райдержадміністрації та ТОВ “Агрофірма Світанок” забезпечити повернення розпоряднику земель земельної ділянки в установленому законом порядку.
5. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.

Виконуюча обовязки
голова райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА