www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Середа, 24 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
09.01.2019 № Р-6 "Про утворення координаційної ради з питань сімейної та гендерної політики, попередження домашнього насильства, протидії торгівлі людьми при райдержадміністрації"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

09.01.2018 смт Царичанка № Р-6/0/385-19

Про утворення координаційної
ради з питань сімейної та гендерної
політики, попередження домашнього
насильства, протидії торгівлі людьми
при райдержадміністрації


Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”, “Про запобігання та протидію домашньому насильству”, “Про протидію торгівлі людьми”,
з метою координації зусиль стосовно створення соціальних та економічних умов для належного функціонування й розвитку сім’ї, як основи суспільства, підвищення статусу жінок у суспільстві, утвердження рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми:

1. Утворити координаційну раду з питань сімейної та гендерної політики, попередження домашнього насильства, протидії торгівлі людьми при райдержадміністрації та затвердити її склад (додається).

2. Затвердити Положення про координаційну раду з питань сімейної та гендерної політики, попередження домашнього насильства, протидії торгівлі людьми при райдержадміністрації, що додається.

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на управління соціального захисту населення райдержадміністрації, контроль - на керівника апарату райдержадміністрації Бакуліну О.Д.



Голова райдержадміністрації Р.В. БУЛЕНОК
Додаток.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор