www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
29.01.2018 № Р-35 "Про затвердження Положення про відділ з питань надання адміністративних послуг Царичанської районної державної адміністрації"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

29.01.2018 смт Царичанка № Р-35/0/385-18

Про затвердження Положення
про відділ з питань надання
адміністративних послуг
Царичанської районної
державної адміністрації

Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації” (зі змінами та доповненнями), “Про державну службу” (зі змінами, внесеними Законом України від 09.11.2017 № 2190-VIII “Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби”), “Про адміністративні послуги”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2013 року № 118 “Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг” і Регламенту районної державної адміністрації:

1. Затвердити Положення про відділ з питань надання адміністративних послуг Царичанської районної державної адміністрації, далі – Положення, що додається.

2. Начальнику відділу з питань надання адміністративних послуг, державному адміністратору райдержадміністрації Ковбасі Н.О. привести посадові інструкції працівників відділу відповідно до Положення і подати їх на затвердження в установленому порядку.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 21.11.2014 № Р-482/0/385-14 “Про затвердження Положення про відділ з питань надання адміністративних послуг Царичанської районної державної адміністрації”.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації контроль залишаю за собою.

Виконуюча обов’язки
голови райдержадміністрації О.Д. БАКУЛІНА
Положення.docx

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор