www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
24.11.2017 № Р-460 "Про утворення комісії з розгляду питань щодо призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям за виняткових обставин та надання пільг за місцем фактичного проживання пільговика"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

24.11.2017 смт Царичанка № Р-460/0/385-17

Про утворення комісії з розгляду
питань щодо призначення та надання
населенню субсидій для відшкодування
витрат на оплату житлово-комунальних
послуг, придбання скрапленого газу,
твердого та рідкого пічного побутового
палива, державної соціальної допомоги
малозабезпеченим сім’ям за виняткових
обставин та надання пільг за місцем
фактичного проживання пільговика

Керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, постановами Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива” (із змінами та доповненнями), від 24 лютого 2003 року № 250 “Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям” (із змінами та доповненнями), від 29 січня 2003 року №117 “Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги” (із змінами та доповненнями):

1. Утворити районну комісію з розгляду питань щодо призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям за виняткових обставин та надання пільг за місцем фактичного проживання пільговика та затвердити склад, що додається.

2. Затвердити Положення про районну комісію з розгляду питань призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям за виняткових обставин та наданню пільг за місцем фактичного проживання пільговика (додається).

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови районної державної адміністрації № 724-р від 19.10.2011 “Про районну комісію з розгляду питань щодо призначення усіх видів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива за виняткових обставин” .

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на управління соціального захисту населення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації С.М. ТУРСЬКИЙ
Р-460 Положення.doc Склад комісії.doc

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор