www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район >> Новини
Чергове засідання колегії райдержадміністрації
Версія для друку Написати листа
31 травня 2017 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Сергія Турського відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації. В засіданні колегії взяли участь голова районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальні працівники апарату райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, директори загальноосвітніх шкіл, завідуючі дошкільних навчальних закладів,завідуючі амбулаторіями,селищні та сільські голови.




На порядок денний засідання було винесено питання:
1. Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 05.05.2017 № Р-194/0/385-17 “Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року”, доповідала Олена Турська, головний спеціаліст відділу прийому громадян з питань надання усіх видів соціальних допомог управління соціального захисту населення райдержадміністрації. До доповіді по даному питанню долучився Іван Третяк, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії управління Держпродспоживслужби в Царичанському районі.




В ході обговорення даного питання члени колегії звернули увагу на належне проведення оздоровчої кампанії по Могилівській та Ляшківській сільських ОТГ.
2. Про формування та налагодження ефективного функціонування системи надання населенню району доступної та якісної медичної допомоги в умовах реформування, доповідала керівник аппарату райдержадміністрації Олена Бакуліна.


Розгляд даного питання викликав загальне зацікавлення членів колегії та присутніх на засіданні. Галузь медицини перебуває в стані реформування. Заклади охорони здоров’я району мають ряд проблемних питань для вирішення. Поряд з цим головний лікар КЗ “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Царичанської районної ради Наталія Дениско поінформувала присутніх про подальше працевлаштування 2 лікарів.
По розглянутих питаннях з урахуванням внесених пропозицій було прийнято відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор