www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 19 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
21.01.2019 № Р-8 "Про затвердження Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (па місцевості) для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами на території Могилівської сільської ради"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

21.01.2019 смт Царичанка № Р-8/0/385-19

Про затвердження Царичанському
міжрайонному управлінню водного
господарства технічної документації із
землеустрою щодо встановлення
(відновлення)меж земельної ділянки в
натурі (па місцевості) для експлуатації
та догляду за гідротехнічними, іншими
водогосподарськими спорудами і
каналами на території Могилівської
сільської ради


Керуючись ст.ст. 17, 19, 58, 59, 122, 123 Земельного Кодексу України, Законом України "Про місцеві державні адміністрації", на підставі заяви Царичанського міжрайонного управління водного господарства, Державного акту па право користування землею, виданого 15 грудня 1975 року та зареєстрованого у Книзі записів державних актів на право користування землею за № 127 «а»:
1.Затвердити Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами на території Могилівської сільської ради.
2.Надати в постійне користування Царичанському міжрайонному управлінню водного господарства земельну ділянку для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами площею 0.3000 га па території Могилівської сільської ради, Царичанського району, Дніпропетровської області(кадастровий номер-1225681300:03:006:0086).
3.Зобов'язати Царичанське міжрайонне управління водного господарства:
використовувати земельну ділянку в межах, встановлених технічною документацією із землеустрою, та за цільовим призначенням - для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами (код цільового використання - 10.04);
дотримуватись вимог землекористувача згідно зі ст. 96 Земельного кодексу України, ст.ст. 35, 49 Закону України "Про охорону земель", а саме:
додержуватись вимог земельного та природоохоронного законодавства; своєчасно сплачувати земельний податок;
не порушувати прав власників суміжних земельних ділянок і землекористувачів;
своєчасно надавати відповідним органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування дані про стан і використання земель у порядку, встановленому законом;
дотримуватися правил добросусідства та обмежень, пов’язаних з встановленням земельних сервітутів та охоронних зон;
зберігати геодезичні знаки;
дотримуватись вимог, встановлених у висновках погоджувальних органів; проводити роботи з прибирання та благоустрою прилеглої території.
4.Відділу у Царичанському районі Головного управління Держгеокадастру Дніпропетровській області внести зміни в земельно-кадастрову документацію згідно з цим розпорядженням
5.Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення рай держадміністрації, контроль залишаю за собою.

Голова рай держадміністрації Р.В.БУЛЕНОК
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор