www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
02.10.2018 № Р-365 "Про заходи щодо боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею на автодорогах району"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

02.10.2018 смт Царичанка № Р-365/0/385-18

Про заходи щодо боротьби зі
сніговими заметами та
ожеледицею на автодорогах
району


З метою забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту на дорогах району в період снігопадів та ожеледиці 2018/2019 років, керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації”:

1. Затвердити склад районного штабу з координації дій щодо боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею на автодорогах району в 2018/2019 роках, що додається, та покласти на нього оперативне керівництво роботами.

2. Затвердити розподіл механізмів підприємств, організацій, товариств за ділянками обслуговування автодоріг місцевого значення щодо боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею на автодорогах району на 2018/2019 рр. (додається).

3. Рекомендувати виконкомам об’єднаних територіальних громад, сільських рад, філії “Царичанський райавтодор”, комунальному підприємству “Царичанське виробниче об'єднання житлово-комунального господарства” вжити заходів щодо забезпечення безперервного руху транспорту на автодорогах району, шляхах комунальної власності та вулицях в умовах снігових заметів і ожеледиці.

4. Рекомендувати головам об’єднаних територіальних громад, сільським головам:
1) утворити комісії з ліквідації снігових заметів і ожеледиці;

2) негайно інформувати сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій на підвідомчій території;

3) закріпити за сільськогосподарськими підприємствами, установами, організаціями і фермерськими господарствами району вулиці та ділянки шляхів загального користування для розчистки їх від снігу;

4) залучити дорожньо-транспортні засоби (спільно з машиністами підприємств, організацій, ТОВ, СФГ) для надання допомоги філії “Царичанський райавтодор” на договірних умовах у розчистці снігових заметів.

5. Рекомендувати начальникові “Царичанського РЕМ“ забезпечити безперебійне постачання електроенергії на всі об'єкти господарської діяльності, населені пункти і своєчасно ліквідовувати аварії, які виникнуть на лініях електропередач.

6. Рекомендувати начальникові автодорожньої служби ЦЗ району організувати постійну роботу механізмів на автодорогах району.

7. Рекомендувати директорові КП “Царичанське ВОЖКГ” ЦРР, директорові КП “Факел” організувати цілодобове чергування на підвідомчих об’єктах, забезпечити безперебійне водопостачання та теплопостачання.

8. Покласти на завідувача сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації взаємодію з органами місцевого самоврядування, філією “Царичанський райавтодор”, підприємствами та організаціями району щодо роботи залученої техніки для ліквідації снігових заметів.

9. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 19 жовтня 2017 року № Р-413/0/385-17 “Про заходи щодо боротьби із сніговими заметами та ожеледицею на автодорогах району”.

10. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.




Виконуюча обов’язки
голови райдержадміністрації О.Д.БАКУЛІНА Додаток.docx
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор