Царичанський район
www.tsarich-rn.dp.gov.ua




ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

05.04.2019 смт Царичанка № Р-72/0/385-19

Про закінчення
опалювального періоду


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, п.2 ст.20 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, враховуючи встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб вище +80С:

1. Завершити опалювальний період у закладах соціальної сфери району з 08 квітня 2019 року.

2. З метою дотримання температурного режиму у підпорядкованих закладах соціальної сфери, що мають індивідуальне опалення, рекомендувати виконавчим органам селищної та сільських рад при необхідності самостійно прийняти рішення про закінчення опалювального періоду на відповідній території.

3. Рекомендувати комунальному підприємству «Факел»:

зупинити роботу котелень, що опалюють заклади соціальної сфери району, враховуючи встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб вище +80С;
після закінчення опалювального періоду приступити до роботи по обстеженню котелень та підготовці їх до наступного опалювального періоду.

4. Рекомендувати Царичанській дільниці Новомосковського відділення ПАТ «Дніпропетровськгаз» проконтролювати безаварійне відключення від системи газопостачання.

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 06.04.2018 № Р-120/0/385-18 «Про закінчення опалювального періоду».

6. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ житлово-комунального господарства, інфраструктури, будівництва та архітектури райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації Р.В.БУЛЕНОК