www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
31.01.2018 № Р-41/0/385-18 "Про підготовку до безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу на території району у 2018 році"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

31.01.2018 смт Царичанка № Р-41/0/385-18


Про підготовку до безаварійного
пропуску весняної повені, паводку
та льодоходу на території району
у 2018 році

Керуючись Кодексом Цивільного захисту України, з метою підготовки до дій в період пропуску весняної повені, паводку та льодоходу у 2018 році:

1.Затвердити склад районної комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу на території району у 2018 році (додається).

2.Затвердити план дій райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування з підготовки до безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу у 2018 році, що додається.

3.Рекомендувати виконкомам Царичанської, Ляшківської, Китайгородської, Могилівської об’єднаних територіальних громад, Цибульківської та Новопідкрязької сільських рад:
1) до 6 лютого 2018 року утворити комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу при селищній і сільських радах;
2) уточнити та взяти на облік житло населення, приміщення та інші об’єкти, які можуть бути затоплені, підтоплені паводковими водами; при необ хідності спланувати відселення;
3) забезпечити проведення обліку та ремонту плавзасобів;
4) до 10.02.2018 розробити та надати районній комісії заходи з підготовки до весняного паводка, пропуску льодоходу та повені у 2018 році;
5) у період весняного паводку організувати цілодобове чергування членів комісії з підготовки та забезпечення безаварійного пропуску весняної повені, паводку та льодоходу ;
6) про проходження паводку постійно інформувати району комісію за телефонами:

3-28-00 – Рижко М.М., голова комісії;
3-13-95 – Моргун Ю.О., заступник голови комісії;
3-29-00 – Балан В.Д., заступник голови комісії.

4.Завідувачу сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Євтушенко О.М. підрахувати по кожному населеному пункту, який попадає в зону підтоплення, необхідну кількість продуктів харчування та товарів першої необхідності і, при потребі, до настання повені, завезти їх у торгові точки.

5.Рекомендувати районному відділенню поліції Новомосковського відділу поліції ГУ Національної поліції України у Дніпропетровській області:
1) забезпечити громадський порядок, охорону майна громадян при можливому тимчасовому відселенню із зон підтоплення;
2) посилити контроль на р. Оріль з метою забезпечення нещасних випадків під час повені.

6.Рекомендувати начальникові станційно-лінійної дільниці №3 ДФ ПАТ “Укртелеком” Литвину В.О. забезпечити безпосередній зв'язок з населеними пунктами, які попадають в зону підтоплення.

7.Рекомендувати Царичанському РЕМ забезпечити безперебійне постачання електроенергії населеним пунктам, яким можуть загрожувати паводкові води.

8.Покласти персональну відповідальність за відселення населення на випадок затоплення водами на голів об’єднаних територіальних громад та сільських голів.

9.Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 27.01.2017 № Р-33/0/385-17 “Про заходи по забезпеченню безаварійного пропуску весняного паводка на території району у 2017 році”.

10.Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, контроль покласти на виконуючого обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації Рижка М.М.

Виконуюча обов’язки
голови райдержадміністрації О.Д. БАКУЛІНА
Склад комісії.doc

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор