www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
06.02.2019 № Р-25 "Про створення робочої групи з реалізації Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку у Царичанському районі"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

06.02.2019 смт Царичанка № Р-25/0/385-19

Про створення робочої групи
з реалізації Національного плану
заходів щодо неінфекційних
захворювань для досягнення
глобальних цілей сталого розвитку
у Царичанському районі
Керуючись Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 липня 2018 року № 530-р “Про затвердження Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку”, розпорядження голови облдержадміністрації від 30.01.2019 № Р-28/0/ 3-19, з метою організації міжсекторальної координації з виконання Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку у Дніпропетровській області:


1. Створити робочу групу з реалізації Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку у Царичанському районі у складі згідно з додатком.

2. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти керівника апарату райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.


Голова райдержадміністрації Р.В. БУЛЕНОК
Склад робочої групи.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор