www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
04.12.2017 № Р-470 "Про погодження проекту Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у Царичанському районі на 2018-2022 роки"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

04.12.2017 смт Царичанка № Р-470/0/385-17

Про погодження проекту Програми
створення і використання
матеріальних резервів для запобігання,
ліквідації надзвичайних ситуацій
техногенного та природного характеру
та їх наслідків у Царичанському районі
на 2018-2022 роки

Керуючись законами України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру”, “Про правові засади цивільного захисту”, Бюджетним кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 “Про затвердження Порядку створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій” (зі змінами), Програмою створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у Дніпропетровській області до 2022 року затвердженою рішенням Дніпропетровської обласної ради від 24 квітня 2003 року № 137-8/XXIV:

1. Погодити проект Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Царичанському районі на 2018 – 2022 роки, що додається.

2. Направити в установленому порядку проект Програми на розгляд чергової сесії районної ради.

3. Доручити завідувачу сектору мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації виступити на засіданні районної ради з доповіддю із зазначеного питання.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, контроль – на виконуючого обов'язки першого заступника голови райдержадміністрації Рижка М.М.
Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ
Проект програми.docПерелік завдань і заходів.docПаспорт.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор