www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район >> Новини
Працівників районного відділу прокуратури привітали з професійним святом
Версія для друку Написати листа
Згідно з Указом Президента України від 02.11.2000 №1190/2000 щорічно 1 грудня відзначається День працівників прокуратури.

Напередодні, 30 листопада 2018 року, керівництво району – голова райдержадміністрації Руслан Буленок та голова районної ради Світлана Горбачова, депутат обласної ради Гошгар Аладдін-огли Мухтаров, керівник апарату райдержадміністрації Олена Бакуліна привітали з професійним святом колектив Царичанського відділу Новомосковської місцевої прокуратури з його очільником Євгеном Михайловим.



Вітаючи присутніх, керівники відзначили роль органів прокуратури в утвердженні правової держави та дотриманні принципів законності в усіх сферах життєдіяльності суспільства. Висловили щиру вдячність за сумлінну працю та побажали життєвої енергії й наснаги, щастя, благополуччя та мирного неба, високих професійних здобутків у справі служіння українському народу. Наголосили на ефективності співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та прокуратури задля захисту законних прав та інтересів жителів району.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор