www.tsarich-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 16 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Царичанський район
30.11.2017 № Р-467 "Про надання Патласі А.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Новопідкрязької сільської ради"
Версія для друку Написати листа


ЦАРИЧАНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

30.11.2017 смт Царичанка № Р-467/0/385-17

Про надання Патласі А.І. дозволу на розробку
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) на території
Новопідкрязької сільської ради

Керуючись Земельним кодексом України, ст. 5 Закону України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”, Законом України “Про місцеві державні адміністрації”, свідоцтвом про право на спадщину за заповітом серії НМТ №684658 на ім’я Патлахи Анатолія Івановича, сертифікатом на право на земельну частку(пай) серії ДП №040664 на ім’я Патлахи Анатолія Івановича:

1. Надати Патласі Анатолію Івановичу на підставі свідоцтва про право на спадщину за заповітом серії НМТ №684658, сертифіката на право на земельну частку(пай) серії ДП №040664 дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,15 га (номер паю по схемі – 103) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту на території Новопідкрязької сільської ради, колишній КСП ім. Фрунзе.
2. Розроблені матеріали документації із землеустрою податина затвердження до райдержадміністрації згідно з чинним законодавством України. 3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на сектор правового забезпечення райдержадміністрації, контроль залишаю за собою.



Голова райдержадміністрації С.М.ТУРСЬКИЙ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор